10 κανόνες

|
"Κανόνας πρώτος, ζούμε μόνο μια φορά, γι'αυτό κοίτα τα χείλη σου να'ναι χαμογελαστά, να ζεις την κάθε σου στιγμή, το κάθε σου λεπτό και όταν θα σου χαρίζουν κάτι ρε να λες ευχαριστώ.
Κανόνας δεύτερος, κανέναν δεν αξίζει να μιμείσαι. Να είσαι ότι νιώθεις και να μην γελοιοποιείσαι, μην ακολουθείς μόδες είναι ρόδες που γυρνάνε, αν δεν ξέρουμε ποιοί είμαστε , δεν ξέρουμε που πάμε...
Τρίτος κανόνας κι άκουσε τον καλά, μην το σκεφτείς ποτέ σε φίλο σου να παίξεις πουστιά, γιατί γνωστοί είναι πολλοί μα φίλοι λίγοι τελικά, όσο μεγαλώνω μου το θυμίζουνε καθημερινά.
Τέταρτος κανόνας και αφορά τα λεφτά, όλοι τα θέλουν τα ζητάν τα πούστικα είναι γλυκά. Μα κοίτα μην πουλήσεις τα όνειρά σου γι'αυτά, γιατί μετά θα κλάψεις πικρά και θα'ναι αργά...
Πέμπτος κανόνας κι απ'τους πιο σημαντικούς η οικογένειά σου είναι πάνω απ'όλα ρε, μ'ακούς? Το άλφα και το ωμέγα αγάπη που δεν συγκρίνεται... το αίμα νερό δεν γίνεται.
Έτσι, κανόνας νούμερο έξι, μην αφήσεις κανέναν με συναισθήματα να παίξει, αν πισώπλατα σε χτυπήσουν να σφίξεις τα δόντια σου και γάμησε τους όλους να πατάς πάντα στα πόδια σου.
Έβδομος κανόνας, υγεία πάνω απ'όλα... Όλοι κρεπαλιάζουμε, το ξέρω ρε ξεκόλλα! Τι να κάνεις, το κεφάλι πρέπει να γεμίσει... Μην φέρεσαι σαρκικά, η ψυχή μόνο θα ανθίσει.
Οκτώ, εδώ σε θέλω προσεκτικό, μείνε μακριά απ'το πιο πούστικο ναρκωτικό, αν είσαι έμπορος ηρωίνης απλά θα σου το πω εύχομαι όταν πεθάνεις μην αντικρίσεις Θεό.
Νούμερο εννιά, μην την ρωτήσεις γιατί δεν είναι κοντά σου... Τώρα την βλέπεις και γυρνάν τα σωθικά σου... Να της πεις σε ποιόν σατανά πούλησες τα όνειρά σου? Σε ποιά κόλαση τώρα λιώνει η καρδιά σου?
Στάσου ένα λεπτό, πριν με πεις κομπλεξικό, έχω μάθει να πιστεύω στους ανθρώπους, ν'αγαπώ ... Παρόλαυτα είμαι εδώ και δεν ξεχνώ τον κανόνα νούμερο δέκα, ποτέ μην εμπιστεύεσαι γυναίκα._"

Thanx to Mr. Anapospastos.
Word._


0 replies:

Post a Comment

...say what?